Organizace
03

Knihařství a Písařství Oujeských

So 10–17 h Ne 10–17 h
Sadová ulice (bez č.p.) , 680 01 Boskovice (Kontribučenská sýpka)
Mapa Trasa
Tel.: +420 604 154 885 Email Web Facebook
umělecké řemeslo, grafika, knižní vazba, ruční papír

Jsme rodinné knihařství s více než 80 letou tradicí a snažíme se toto staré řemeslo rozvíjet i v dnešní době.
Tvoříme tradičními postupy vlastní designové výrobky, které mají nového ducha, ale současně si drží kvalitu staré fortelnosti. Vyrábíme zápisníky, diáře, sešity, fotoalba, cedulky na dveře, razítka, dárkové předměty z ručního papíru, kůže, knihařského plátna v široké škále barevných kombinací.
Zveme vás do naší dílny v historické budově Sýpky, kde můžete zažít atmosféru starých časů, vyzkoušet si práci na knihařských strojích a odnést si originální výrobky vytvořené vlastníma rukama.
Nechceme si tajemství tradičního řemesla nechat pro sebe, proto v prostředí prvorepublikové dílny nabízíme i interaktivní programy přizpůsobené všem věkovým skupinám. Budeme vyprávět příběh naší rodiny a seznámíme vás s historií budovy, která stojí v Boskovicích už přes 200 let.

DOAkce
So 10–17 h
Ne 10–17 h

Přijďte si zažít atmosféru starých časů. Budete si moci vyzkoušet práci na knihařských strojích a odnést si originální výrobky vytvořené vlastníma rukama. Seznámíte se s příběhem rodiny Oujeských a historií budovy, která stojí v Boskovicích přes 200 let.

Pro přiblížení stisknětě klávesu ctrl/⌘